Μαμάδες εν δράσει

Huggy Wuggy: Τι είναι και γιατί ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να το αγοράσουμε!

Μετά το περίφημο Squid Game (Το παιχνίδι του καλαμαριού) έρχεται να επηρεάσει τα παιδιά και να ταράξει τους γονείς ο Huggy Wuggy. Κι όμως ενώ ακούγεται σαν ένα αθώο λούτρινο παιδικό αρκουδάκι, στην πραγματικότητα είναι ένα τέρας από το παιχνίδι τρόμου Poppy Playtime (το οποίο έχει γίνει γνωστό στο κοινό μέσω του TikTok και του YouTube). Μιλάμε λοιπόν για το γνωστό μπλε λούτρινο αρκουδάκι που βρίσκεται παντού και εξαπλώνεται όλο και πιο γρήγορα που όταν ανοίγει το στόμα του έχει κοφτερά δόντια και κυνηγά τα παιδιά σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο παιχνιδιών!

Αν κοιτάξετε προσεκτικά ο Huggy Wuggy εκτός από τα κοφτερά δόντια έχει και ένα δάκρυ στα χέρια του. Αυτό χρησιμεύει αρχικά στο να μπορεί το παιδί να το δέσει είτε αγκαλιά είτε στο λαιμό του και εκφράζει οπτικά το νόημα των στίχων του τραγουδιού: “Hold me till I die”! (σε απλή μετάφραση δηλαδή: κράτησε με μέχρι να πεθάνω!). 

Αν αναρωτιέστε όμως πως έχει γίνει ο Huggy Wuggy τόσο μεγάλο trend θα διαπιστώσετε πως εμείς οι ίδιοι το κάναμε, αφού εμείς αφήνουμε τα παιδιά μας ελεύθερα σε γνωστές «δωρεάν» πλατφόρμες του Διαδικτύου με διάφορα βίντεο, στα οποία δεν έχουμε κανέναν απολύτως έλεγχο για το περιεχόμενο τους (ναι ακόμη και στην παιδική κατηγορία). 

Το σημαντικότερο από όλα όμως, είναι πως δεν είναι λίγα τα περιστατικά που ήδη έχουν σημειωθεί με παιδιά που αναπαριστούν και αναπαράγουν διάφορες σκηνές και φράσεις από βίντεο και τραγούδια στα οποία εμφανίζεται ο Huggy Wuggy. 

Οι στίχοι του τραγουδιού σε ελληνική μετάφραση: 

«Το όνομά μου είναι Huggy Wuggy

Τριχωτό και χαδιάρικο κορμί

Δεν θα έρθεις να με αγκαλιάσεις;

Κράτα με μέρα και νύχτα

Τα κοφτερά δόντια σε κάνουν να ματώνεις

Ποτέ μην με αποκαλείς άσχημο

Μην με ξαναπείς άσχημο ποτέ

Ξέρω που κρύβεσαι

Στον αεραγωγό γλιστράς

Δεν ξέρεις ότι θα σε βρω;

Όπου κι αν πας

Στο σκοτάδι ελπίζω

Δεν υπάρχει διέξοδος.

Δεν ξέρεις ότι είμαι ακριβώς πίσω σου;

Πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις.

Περιμένοντας μόνος

Ώστε δεν ήρθες να παίξεις μαζί μου;

Κρατήσου λίγο ακόμα

Υπόσχομαι ότι δεν θα δαγκώσω τόσο δυνατά

Απλά εμπιστεύσου το χαμόγελό μου

Το όνομά μου είναι Huggy Wuggy

Χαίρομαι που ήρθες στο παιχνίδι

Μείνε μέχρι να γίνει μέρα η νύχτα.

Παίζουν όλη νύχτα

Αν και δεν πεινάω

Ακόμα θέλω να σε δοκιμάσω

Μια μικρή μπουκιά για φαγητό

Δεν θα έρθεις να με αγκαλιάσεις;

Κράτα με μέχρι να πεθάνω!»

Υ.Γ. Αγαπημένοι μου γονείς, ξέρω πως δεν είναι εύκολο αλλά σχεδόν ακατόρθωτο θα έλεγα να τα ελέγχετε όλα. Ακόμη και αν έχει εισβάλλει αυτό το λούτρινο αρκουδάκι στο σπίτι σας ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να προσπαθήσετε να το αποβάλλετε από τη ζωή σας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αντισταθείτε στα trend, στην μόδα ακόμη και στη θέληση του παιδιού σας να έχει αυτό το λούτρινο κουκλάκι. Συζητήστε μαζί του και εξηγείστε του για ποιον ακριβώς λόγο δεν γίνεται να έχει αυτό το τέρας. Ας αντισταθούμε όλοι μαζί μέχρι να εξαφανισθεί!

Με τα μάτια ενός μικρού παιδιού, 

Δήμητρα 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *