Σκέψεις για Σκέψη

Dream board & Vision board: Οπτική απεικόνιση των ονείρων – στόχων!!

ΣΤΟΧΟΙ και ΟΝΕΙΡΑ. Αχ αυτά τα πράγματα που σε κάθε κλείσιμο της χρονιάς και σε κάθε υποδοχή μιας καινούργιας τα τσεκάρουμε και τα αναθεωρούμε. Είστε από αυτούς τους ανθρώπους άραγε που καταγράφουν τους στόχους της νέας χρονιάς ή όχι; Εγώ προσωπικά είμαι από αυτούς που κάθε φορά αγωνιώ για να δω τι έχω πετύχει και τι όχι στο πέρας της χρονιάς. Κάτι που με έχει βοηθήσει, όμως, πάρα πολύ στο να καταφέρνω τους στόχους μου είναι το Dream Vision board !!

Πρόκειται για μια απλή οπτική απεικόνιση των ονείρων – στόχων μας για τη νέα χρονιά, που όμως όσο απλή και αν είναι βοηθάει απίστευτα πολύ στην επιτυχία μας. Ένας πίνακας, λοιπόν, ονείρων, ο οποίος εμπεριέχει σε μορφή φωτογραφίας – εικόνας όλους σας τους στόχους και χρησιμεύει ως οδηγός για το μέλλον σας.

SOS: Ο πίνακας των ονείρων σας επιβάλλεται να τοποθετηθεί σε ένα εμφανές σημείο, το οποίο θα πρέπει να είναι αυτό που κοιτάτε πρώτο και τελευταίο κάθε μέρα, έτσι ώστε να μη χάνετε ποτέ την εστίαση από τους στόχους σας. Βέβαια, μπορείτε να το βάλετε και ως φόντο στο κινητό και το laptop σας για να σας υπενθυμίζει διαρκώς ότι θα τα καταφέρετε !!

Υ.Γ. Μη ξεχνάτε πως οι στόχοι που θέτουμε για τη νέα χρονιά θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικοί, συγκεκριμένοι και επιτεύξιμοι. Η κάθε μια από εμάς γνωρίζει τις δυνάμεις και τις ικανότητες της. Μην επηρεάζεστε από κανέναν.. Βάλτε τους στόχους σας και είμαι σίγουρη πως η επιτυχία είναι μπροστά σας !!

Με τα μάτια ενός μικρού παιδιού,

Δήμητρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *