Τι είδα και τι διάβασα

Σειρές που έχουν ξεπεράσει το φράγμα των 10 σεζόν!

Τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε δει όλοι πολλές σειρές! Ακόμα κι αυτοί που δεν την πολύ φαν του σπορ όλο και κάτι είδαν!
Σήμερα, λοιπόν, θα αναφερθούν σε σειρές της κατηγορίας «Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια». 10 σεζόν και παραπάνω καθήλωσαν χιλιάδες φανς που πίστα ακολουθούσαν τους αγαπημένες τους ήρωες.  Με κάποιες από αυτές έχουμε πραγματικά μεγαλώσει και είναι κομμάτι της εφηβείας μας.

Πάμε να δούμε, όμως, ποια είναι η σειρά με τις περισσότερες σεζόν ever! Μα, φυσικά το the Simsons! 33 σεζόν και 717 επεισόδια κι αν το πιστεύεις ακόμα παίζετε! Το πρώτο επεισόδιο μεταδόθηκε από την αμερικανική τηλεόραση το 1989. Η οικογένεια Simsons αν και κινούμενα σχέδια δεν απευθύνεται σε παιδιά και έχει φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Δεύτερη πιο «πολυσεζονικη»(δικιά μου λέξη) σειρά είναι το Law and Order: special victims, με 23 σεζόν και 505 επεισόδια, παίζεται ακόμα και σήμερα από το 1999.

Στην τρίτη θέση έχουμε μια παλιά σειρά western, το Gunsmoke  με 20 σεζόν και 635 επεισόδια από το 1955-1975.

Ακολουθούν πολλές και διάφορες, όπως άλλες αστυνομικές με πολλά επεισόδια στο βιογραφικό τους, αλλά και ιατρικές σειρές, όπως το Greys Anatomy με 18 σεζόν και 385 επεισόδια και ξεκίνησε το 2005. Είναι μια από τις αγαπημένες μου, την έβλεπα από το γυμνάσιο κι ακόμα την παρακολουθώ.

Τέλος θα αναφέρω την αγαπημένη μου όλων των εποχών σειρά, Τα φιλαρακια! Ξεκίνησε το 1994 και τελείωσε το 2004 με 236 επεισόδια και 10 σεζόν. Πέρσι έγινε και ένα επετειακό επεισόδιο με όλους τους πρωταγωνιστές που το ρουφήξαμε όλοι εμείς οι φανατικοί θαυμαστές!

Πώς γίνεται όμως να μας καθηλώνει μια σειρά που κρατάει χρόνια ολόκληρα! Είναι η πλοκή; Είναι οι ηθοποιοί; Είναι οι ατάκες; Νομίζω είναι ένας συνδυασμός όλων. Εγώ πάντως δένομαι συναισθηματικά με μια σειρά που βλέπω χρόνια. Νιώθω σαν να τους γνωρίζω και ταυτίζομαι με τους χαρακτήρες!

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου μακροχρόνια σειρά;

Βαθιά αισιόδοξη,

Έλενα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *