Υγεία & Διατροφή

Μπισκότα κανέλας

Υλικά

• 2 αυγά
• 1/2 κπ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
• 1 κπ.ζάχαρη
• 2 βανιλιες
• 2 κ.γλ. Μπέικιν
• 1 πρεζα αλάτι
• 2 κ.σπ κανέλα
• 3 κπ αλεύρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και ύστερα προσθέτουμε τα ασπράδια σταδιακά . Χτυπάμε πολύ καλά .
Προσθέτουμε τις βανίλιες ,το αλάτι και την κανέλα και ύστερα έναν έναν τους κρόκους. Χτυπάμε. Τέλος, ρίχνουμε το αλεύρι(το οποίο αναμείξαμε με το μπέικιν ) κοσκινίζοντάς το και πλάθουμε τη ζύμη μας! Φτιάχνουμε μια στρώση ζύμης περίπου 1 εκ και με ένα ποτηράκι φτιάχνουμε τα μπισκότα μας!
 Σε ένα ταψί με αντικολλητική κόλλα τοποθετουμε τα μπισκότα μας. Ρίχνουμε λίγη ζάχαρη από πάνω και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για περίπου 15-20 λεπτά.Λίγη ακόμα κανέλα από πάνω και έτοιμα για να τα δοκιμάσετε ! Καλή επιτυχία !!!
ΥΓ.Για σένα που θες τη συνταγή βήμα βήμα με εικόνες μπες εδώ:https://bit.ly/3kOi93Y
Γλυκούς χαιρετισμούς,
Λάζαρος Παπαδόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *