Υγεία & Διατροφή

Sweat: Η νέα τάση γυμναστικής

 

Ποτέ δεν  μου άρεσε η γυμναστική… και αν έκανα, έπρεπε για λόγους υγείας… αλλά τα δύο τελευταία χρόνια με την καραντίνα, λόγω της αύξησης του φαγητού, αυξήθηκαν και τα κιλά μου… και το πρόβλημα έπρεπε να λυθεί… όχι απαραίτητα για να τα χάσω, αλλά κυρίως για να έχω ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Αυτό που σου προτείνω είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής μέσω ιντερνετικής εφαρμογής. Το όνομα της ; Sweat! Η συγκεκριμένη εφαρμογή φτιάχτηκε από personal trainers και απευθύνονται σε γυναίκες παγκοσμίως, οι οποίες θέλουν να αλλάξουν τρόπο ζωής και να γυμναστούν, αλλά διαθέτουν μόνο μισή ώρα καθημερινά γι αυτό τον σκοπό.

Με μία μικρή συνδρομή κατεβάζεις την εφαρμογή, διαλέγεις το πρόγραμμα που σου αρέσει (είδος γυμναστικής, με ή χωρίς εξοπλισμό, στο γυμναστήριο ή στο σπίτι) και ξεκινάς αυτό το υπέροχο ταξίδι. Το πρόγραμμα προτείνει έξι μέρες την εβδομάδα γυμναστική, εκ των οποίων οι δύο μέρες είναι περπάτημα, τρέξιμο ή ποδήλατο.

Επιπρόσθετα, υπάρχει ένα προτεινόμενο καθημερινό πρόγραμμα διατροφής καθώς και φόρουμ όπου μπορείς να θέτεις τις ερωτήσεις σου ή να ζητάς στήριξη σε περίπτωση που χάσεις το μότο σου.

Γιατί αγαπώ το sweat;

Μου αρέσει η ιδέα ότι απευθύνεται σε γυναίκες. Επίσης, μου αρέσει ότι η γυμναστική μου διαρκεί μόνο μισή ώρα (δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεση μου) αλλά έξι μέρες την εβδομάδα. Καταλαβαίνω ότι το σώμα μου ανταποκρίνεται θετικά στην γυμναστική, νιώθω καλά ψυχολογικά, σωματικά και βλέπω διαφορά στην εξωτερική μου εμφάνιση…. Αργά και σταθερά. Μία φορά την εβδομάδα μπορώ να αλλάξω πρόγραμμα γυμναστικής και personal trainer και να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό (π.χ. yoga). Τέλος, να σου πω ότι υπάρχει μία επταήμερη δωρεάν δοκιμή της εφαρμογής από τους δημιουργούς της προκειμένου να δεις αν σου αρέσει ή όχι… προσωπικά την λατρεύω!

Κική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *