Ένα ταξίδι για μένα

5+1 must παραλίες στη Χαλκιδική!

Αχχχ Χαλκιδική μου αχχχ ! Σίγουρα έχεις ακούσει την εξής ατάκα «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!». Για τους φίλους μου από τη Θεσσαλονίκη ξέρουν παρά πολύ καλά τι λέω !!! Αγαπημένη Χαλκιδική με τις ωραίες παραλίες της με τα ωραία μαγαζιά της για ποτό, φαγητό αλλά και άλλα πολλά ωραία στέκια !!!

Σήμερα θα σας δείξω κάποιες από τις δικές μου αγαπημένες παραλίες στη Χαλκιδική που ίσως έχεις επισκεφτεί ίσως και όχι ..!
Image.jpeg
1.Μια από τις λατρεμένες μου παραλίες είναι η παραλία Λαγονήσι στο δεύτερο πόδι Χαλκιδικής λίγο πιο έξω από το Νέο Μαρμαρά. Πεντακάθαρη παραλία με έναν περίεργο σχεδιασμό όπου δυο παραλίες χωρίζονται με μια χαραγματιά από αμμουδιά ! Απλά μαγικά !
2.Η παραλία του Αγίου Ιωάννη είναι από τις πολύ αγαπημένες μου παραλίες που πρόσφατα ανακαλύψαμε και ερωτεύτηκα με την πρώτη κιόλας βουτιά !!! Κοντά στη Νικήτη στο δεύτερο πόδι Χαλκιδικής. Καταγάλανα νερά, ρηχά και ονειρεμένη τοποθεσία !
Image.jpeg
3.Οι Κάβουροτρυπες ! Είμαι σίγουρη πως τις ξες … αγαπημένη παραλία με κρυστάλλινα νερά στη Βουρβουρού στο δεύτερο πόδι στη Χαλκιδική.
Image.jpeg
4.Η παραλία της Αφύτου στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής. Ρηχά νερά, καθαρά, ιδανικά για οικογένειες !! Πολύ όμορφος προορισμός για διακοπές με πολύ ωραία εστιατόρια, ταβερνάκια και σοκάκια που θυμίζουν νησί!