Υγεία & Διατροφή

Πανεύκολο σπιτικό παγωτό βανίλια!

Η αλήθεια είναι πως φέτος διαβάζω παντού για συνταγές σπιτικού παγωτού σε διάφορες εκδοχές. Μόλις δοκίμασα τη συγκεκριμένη συνταγή κατάλαβα γιατί πρέπει αυτή η εκδοχή του σπιτικού παγωτού να ανεβεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα…Δοκίμασε την και θα καταλάβεις τι εννοώ…
Υλικά
• 200 γρ. γάλα
• 500 γρ. κρέμα γάλακτος φυτική
• 1 ζαχαρούχο
• 2 βανίλιες
Εκτέλεση
 Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με το ζαχαρούχο και προσθέτουμε μέσα τις βανίλιες. Σε ένα μεταλλικό σκεύος χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος και δημιουργούμε τη σαντιγί μας.
Προσθέτουμε σιγά σιγά τη σαντιγί στο μείγμα με το ζαχαρούχο και με μια μαριζ ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μείγμα μας σε μια μακρόστενη φόρμα ή σε μικρά μπολάκια για ατομικό και το αφήνουμε ένα 12 ωρο τουλάχιστον να παγώσει.
Σερβίρουμε όπως επιθυμούμε,με σιρόπι , με μπισκότα και με ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Ένα εύκολο και γρήγορο σπιτικό παγωτό που θα σας ενθουσιάσει και πιστέψτε με δεν θα θέλετε να ξανά φάτε παγωτό εμπορίου.
 Καλή επιτυχία!
*Tips. Για να γίνει γρήγορα και εύκολα η σαντιγί μας βάλτε το μεταλλικό σκεύος στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα και μετά χτυπήστε την κρέμα γάλακτος .
ΥΓ.Για σένα που είσαι οπτικός τύπος δες τη συνταγή βήμα βήμα εδώ!
Με εκτίμηση,
Λάζαρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *