Σκέψεις για Σκέψη

Η Αρχή

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αρχίσει κανείς ένα προσωπικό ιστολόγιο;

Ας ξεκινήσω λοιπόν από την αρχή όπως το λέει και ο τίτλος. Στις 2 Ιανουαρίου 1991 γεννήθηκε ένα κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη… Όχι εντάξει, δεν θα πάω τόσο πίσω.

Πάντα μου άρεσε να γράφω τις σκέψεις μου, τα όνειρα μου, τις επιθυμίες μου. Σε μικρή ηλικία έγραφα χαριτωμένα ποιηματάκια και σκετσάκια. Το ημερολόγιο ήταν μια όμορφη συνήθεια που τώρα διαβάζω και χαμογελώ. Εφηβικές και πολιτικοκοινωνικές ανησυχίες, αναπάντητα ερωτήματα που βασάνιζαν τη σκέψη μου, ήταν μερικά από τα θέματα που με απασχολούσαν. Επίσης κάτι άλλο που μου άρεσε πολύ ήταν οι ατέλειωτες γραπτές συζητήσεις που ανταλλάσσαμε με τις φίλες μου, κυρίως στο λύκειο. Πάντα το γράψιμο ήταν μέρος της ζωής μου και είναι κάτι που το κρατούσα για μένα.

Έτσι λοιπόν στην ηλικία των 27 και με πολλά χρόνια αποχής από το γράψιμο αποφάσισα να φτιάξω αυτό το blog και να μοιραστώ για πρώτη φορά τις σκέψεις μου γραπτώς. Να δοκιμάσω τον εαυτό μου, μιας και τον τελευταίο καιρό στη ζωή μου έχω κάνει πολλές αλλαγές.

Η λέξη “αρχή” χαρακτηρίζει απόλυτα την ζωή μου αυτή τη στιγμή. Έχω κάνει πολλές “αρχές” τον τελευταίο καιρό, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτές.

Υ.Γ. Motto ζωής: Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο!

Με τόλμη και αισιοδοξία,

Έλενα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *